Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Szombathelyi győzelem a szezonzáró futsal meccsen

2017.06.07.

Hazai pályán búcsúzott győzelemmel a 2016/2017-es NB I-es futsal szezontól a Haladás. Az utolsó fordulóban a Veszprém érkezett Szombathelyre. A mérkőzés szép lezárása volt a szezonnak, mert a csapatunk örömjátékkal, közönségszórakoztató futsallal és hét góllal szolgálta ki a hazai közönséget. A 6. helyen zárta a Haladás a bajnokságot! Köszönjük az egész éves szurkolást! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Gyurcsányi Zsolt 2, Horváth Péter, Halmos Máté, Öreglaki Norbert, Vidák Balázs, Sipos Gergő 

 

A találkozó előtt a Halmos Mátétól búcsúzott el a zöld-fehér klub, aki a szezon befejeztével abbahagyja a futsalt. A Haladás első válogatott játékosa alapító tagja volt a szombathelyi futsalcsapatnak, 90 gólt rúgott zöld-fehér mezben, utánpótlásedzőként is segítette a klubot.

 

Nagy lendülettel nyitott a Haladás – Vidák a kapufát találta el, egymást érték a hazai helyzetek. A szombathelyi lehetőségek azonban kimaradtak, már úgy tűnt, hogy a Veszprém ha nehezen is, de túléli a nehéz perceket. Ám a hazaiak szűk egy percen belül két ellentámadást is gólra váltottak, majd rögtön ezután Sipos volt erőszakos, és eredményes (8. perc: 3-0).

A Veszprém azonnal vészkapusra váltott – és agresszívabb, támadóbb szellemű játékra. De kapu előtt a vasiak voltak határozottabbak, növelte előnyét a Haladás. Majd szintén vészkapust küldött pályára a hazai szakmai stáb. A nagy rohanásban a vendégek egy átlövésből szépítettek. A játékrész hajrájában sok helyzetet dolgozott ki a Haladás, de gólt már nem rúgott, maradt a 4-1.

A szünetben a klubvezetés a HVSE U17-es, bronzérmet szerzett csapatát köszöntötte.

 

Fordulás után is létszámfölényben rohamozott, erős tempót diktált a Veszprém. A Haladás védekezett, és veszélyesen kontrázott. Éppen egy kontrából sikerült ötödszörre is betalálni (24. perc: 5-1). Eldőlni látszott a mérkőzés, mert a Veszprém ugyan küzdött becsülettel, de sokat hibázott, és minden Haladás-támadásban benne volt a gól.

De mivel a hazaiak bőkezűen tékozolták el a helyzeteiket, meccsben tartották ellenfelüket. Létszámfölényben talált be a Veszprém. Aztán a visszavonuló Halmos volt eredményes egy kontra végén, ezzel pontot tett a meccs végére (34. perc: 6-2). A találkozóba még belefért egy üreskapus gól a Haladás részéről, egy újabb létszámfölényes találat, és – az utolsó pillanatban - egy hetesből szerzett gól a vendégektől.

A Haladás örömjátékkal, közönségszórakoztató futsallal, hét góllal, és egy hatodik helyezéssel búcsúzott a szezontól.

Turzó József értékelése:

"Annak ellenére, hogy már nem volt tétje a mérkőzésnek, kiszolgáltuk a közönségünket, jó meccset játszottunk. Nehéz szezon van mögöttünk, de a céljainkat elértük, ezért jár a dicséret a fiúknak. És gratulálok Móga Lóránt volt pályaedzőmnek, aki dobogóra lépett a Berettyóújfaluval, remélem, hogy folytathatja a munkát."

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar