Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Nem megy a felsőházban a Halinak

2017.05.16.

Hazai pályán szenvedte el a 6. vereségét a Hali futsal csapata a felsőházi rájátszásban. A zöld-fehérek nagyot küzdöttek a pályán, de továbbra sem sikerült a kidolgozott helyzeteket gólra váltani. A Hali csapatát a kapu előtti meddőség és az ellenfélnek ajándékozott könnyű gólok jellemezték, amit nem tudtak kompenzálni a mezőnyben mutatott küzdéssel és helyenkénti jó játékkal sem. Így végig a szombathelyiek futhattak az eredmény után, aminek vereség lett a vége! Köszönjük a kilátogató szurkolók támogatását!  

Gólszerzők: Öreglaki Norbert 2, Hajmási Milán 

A vendégek kezdtek jobban, de aztán rendezte sorait a Haladás, sőt, az irányítást is átvette. Erős tempót diktáltak a felek, támadott gőzerővel mind a két gárda – szikrázóan kemény párharcokban sem volt hiány, gyűltek a faultok. A vendégek szerezték meg a vezetést, egy megpattanó lövés talált utat a hazai kapuba. Majd két szabadrúgást is gólra váltottak a budaörsiek (10. perc: 0-3).Biztos előnye birtokában már stabilabban futballozott a vendég, a Haladás kicsit megroppant, sokat hibázott – és bőkezűen tékozolta el a helyzeteit. Tízméteresből szerzett gólt a Haladás, de a kisbüntetőt megismételtette a játékvezető, a második kísérlet pedig már nem volt sikeres. Ez a jelenetsor jól jellemezte a mérkőzést, a Haladás helyzetét. Semmi nem akart sikerülni. Az újabb tízméterest Öreglaki Norbert már nem hibázta el, szépített. De még ki sem ünnepelhették magukat a szombathelyiek, amikor megszerezte negyedik gólját az Aramis – ismét szabadrúgásból. Jókor jött a szünet a hazaiaknak.

Fordulás után nekiesett ellenfelének, kitámadott a Haladás. Már úgy tűnt, hogy túléli a nagy rohamokat a vendég, amikor Hajmási – egy látványos támadás végén – szűkített a különbségen. És támadásban maradt, korán vészkapusra a házigazda. Szorult nagyon az Aramis. Parázs csata kerekedett a mérkőzésből, volt dolguk bőven a játékvezetőknek. Öt a négy elleni játékból szerezte a harmadik gólját a HVSE (33. perc: 3-4). Nagyon nem volt benne a meccsben, de az Aramis végigvitt egy kontrát, ismét betalált. És nagyon úgy tűnt, hogy ezzel el is dőlt a mérkőzés sorsa. Már csak azért is, mert egy lecsorgó labdát is besodortak a vendégek (37. perc: 3-6).A közvetlen hajrára így nem maradt izgalom.

A Haladás főleg gyenge helyzetkihasználása miatt kapott ki.

 

Turzó József:

„Hiába mentünk jól mezőnyben, ugyanis csúnya gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek. Az a három gól különbség, amit szabadrúgásból kaptunk, meg is maradt a végére. Hétről hétre kapjuk a gólokat pontrúgásokból, hiába készülünk, videózunk. Ezt a figyelmetlenség számlájára írom. Ezen a szinten ennél jóval több kell.”

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor

 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar