Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Nagyot küzdött, de kikapott a Hali

2017.04.25.

Egy pörgős, látványos mérkőzésen kapott ki a Hali. A nézők szép gólkat láthattak mind a két oldalon. A szombathelyiek mindent megtettek, küzdöttek a pályán, félidő után még felzárkóztak 1 gólra, a végén pedig sokáig próbálkoztak vészkapusos játékkal, de a külföldi játékosokat felvonultató Győr ellen ez ma kevés volt! Pénteken hazai pályán kell javítani a Dunaújváros ellen Hajrá Hali!

Gólszerzők: Halmos Máté, Horváth Péter, Öreglaki Norbert

A találkozót bátran kezdte a Haladás. Felvállalta a nyílt játékot, szép támadásokat vezetett - de a helyzetek kimaradtak. A Győr lassan ébredt, ám talált egy gól, ettől megnyugodott. Sőt, gyorsan növelte is az előnyét. Át is vette az irányítást az ETO, letámadta ellenfelét, alig-alig volt a labda a szombathelyieknél - de Sásdi remekül védett. Aztán egy látványos akció végén Halmos szépített. A félidő hajrájában már ki-ki meccset láthattak a szurkolók. Úgy tűnt, hogy rendezte sorait a HVSE. De a nagy adok kapokból az ETO jött ki jobban, nem sokkal a félidő vége előtt, kihasználva egy védelmi hibát, harmadszor is betalált. Nem futballozott rosszul az első játékrészben a Haladás, de az ETO pontosabb, és sokkal eredményesebb volt.

Fordulás után is folytatódott a rohanás. Horváth Péter gyorsan szépített a zöld-fehéreknek. Ám a folytatás a hazaiaknak sikerült jobban, zsinórban három gólt rúgtak. A hajrában a Haladás vészkapussal rohamozott, ott pattogott a labda a győriek térfelén, de Öreglaki révén már csak egyszer tudott kapuba találni a vendég. Kikapott a Haladás, de azért megszorongatta esélyesebb ellenfelét - ami bíztató a folytatásra nézve.

Turzó József: 

"Nagyon intenzív mérkőzést játszottunk, a felsőházban eddig ez volt a legjobb teljesítményünk. De hát a Győr volt az ellenfelünk, egy nagyon jó csapat, amely minden hibát kíméletlenül büntet. Jól futballoztunk, de még természetesen tudunk és kell is fejlődnünk."

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor

A Hali gólok itt megtekinthetőek:

 

Egy rövid összefoglaló is látható a meccsről:

 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar