Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Megint nem sikerült a pontszerzès

2017.05.08.

Idegenben, a Veszprèm otthonában sem sikerült nyerni a Haladásnak. Ez volt az 5. mèrkőzès a playoff-ban ès a csapatunk eddig győzelem nèlkül áll a 6. helyen. A mèrkőzèsen a szombathelyieknek vègig futni kellett az eredmèny után, a vègèn vèszkapusos játèkkal is próbálkoztak, ami jól működött, 2 gólt szereztek belőle ès a mèrkőzès utolsó másodperceiben egy kapusal szembeni ziccert is kialakítottak, ami sajnos kimaradt. Így nem sikerült mèg az egyenlítès sem! Hiába küzdöttek a vasiak, izgalmas mèrkőzèst játszotttak, de mèly hullámvölgyben vannak! 1 gólos veresèg lett a vège!

Gólszerző: Öreglaki Norbert 4

 

Két közvetlen rivális csapott össze, ráadásul a Haladás az első felsőházi győzelméért indult harcba. A zöld-fehérek bokatörés miatt a szezonban már nem számíthatnak Hegyesi Zsolt játékára.

Nagy lendülettel estek egymásnak a felek, már az első percekben pörgött a mérkőzés. A Haladás jól futballozott, jó támadásokat vezetett, de az akciókat nem tudta befejezni - igaz, a Veszprém is többször helyzetbe került, Sásdinak is akadt dolga. A hazaiak a félidő hajrájában szerezték meg a vezetést: egy erősen véleményes szabadrúgásból, begyakorolt figurából (17. perc: 1-0). A Haladás pedig nem tudott egyenlíteni az első játékrész hajrájában.

Fordulás után sem csökkent a tempó - és elkezdtek potyogni a gólok. A forgatókönyv ugyanaz volt: meglépett a házigazda, zárkózott a vendég. A Veszprém elment 2-0-ra, a Haladás egyenlített, majd jött két újabb hazai gól, aztán betaláltak a szombathelyiek (4-3). Ismét veszprémi találat került fel az eredményjelzőre, de nem adta fel, támadásban maradt a zöld-fehér gárda (5-4). A hajrában a Haladás nagyot rohant, mindent elkövetett az egyenlítésért - Vidák például nyolc másodperccel a vége előtt már csak a kapussal állt szemben - de csak nem akart megszületni az ötödik zöld-fehér gól. A szerencsésebb csapat nyert.

Turzó József

"Keserű a szám íze. A fiúknak nem tehetek szemrehányást, nagyot küzdöttek, sokat dolgoztak, többször is felálltak a padlóról - de valamiért nem sikerült nyernünk. Az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna. Az viszont bosszant, hogy három gólt is pontrúgás után kaptunk."

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar