Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Még egy kötelező meccs kipipálva - Hali győzelem

2017.11.04.

Bőny - Swietelsky-Haladás VSE 1:4 (1:1)

Ma Bőnyben vendégszerepelt a Hali futsal csapata. A hazaiak az utolsó helyen álltak a tabellán, így kötelező 3 pontért utaztak a szombathelyiek Győrbe. Ennek ellenére kemény meccsre lehetett számítani. A Bőny védekezésre kényszerült a mérkőzés nagy részében és kontrákra rendeződtek be. Sokáig 1:1-et mutatott az eredményjelző, a vasiak nem tudták feltörni a hazaiak kemény védekezését! Majd egy jól eltalált távoli lövéssel vezetést szerzett a Hali és onnan már megállíthatatlanok voltak. Nehéz szülés volt, de a vége megérdemelt 3 gólos Haladás siker lett! Csak így tovább fiúk! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Horváth Péter 2, Vidák Balázs, Leonardo Mendes

Győr – Az NB I-es futsalbajnokság 6. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE érvényesítette a papírformát, begyűjtötte a kötelező három pontot a Bőny vendégeként.

A Haladás esélyesként futott neki a mérkőzésnek, ennek megfelelően óriási meglepetésként hatott, hogy már a 30. másodpercben (!) a szombathelyiek kapujában táncolt a labda. A Bőny védekezésre, kontrákra rendezkedett be. De a Haladás gyorsan rendezte a sorait, a nyomás pedig a 2. percben góllá érett (1-1) – Horváth Péter gyötörte be közelről a labdát. Letámadott, rohant tovább a HVSE, Matkovics kapusnak akadt dolga bőven. Pillanatokra volt csak a labda a hazaiaknál, szinte felbillent a pálya. De a jobbnál jobb helyzetek is kimaradtak – magának tette nehézzé a meccset a Haladás. Így hiába futballozott óriási fölényben a Haladás, nem tudott újabb gólt rúgni az első félidőben.

Fordulás után sem változott a játék képe: a Haladás támadott, a Bőny védekezett. De ekkor már egy, két kontrára is futotta a hazaiaktól. A Bőny jól lassította, tördelte a játékot, sokat volt kint a labda, sokat állt az óra. Matkovics kapus pedig nagyszerű formában védett. De csak sikerült feltörni a győri reteszt, Horváth Péter átlövése – második gólja – pattant be a kapufáról! Kénytelen volt támadóbb szellemben folytatni a Bőny. Érkezett is a büntetés, Sipos remek egyéni alakítása után Mendes passzolt higgadtan a kapuba (36. perc: 1-3). Innen pedig már nem volt kérdéses a meccs sorsa. Hiába váltott vészkapusra a vendéglátó, még egy szombathelyi gól belefért a találkozóba, Hajmási labdaszerzése után Vidák váltotta gólra a kontrát.

Biztosan nyert a Haladás, a helyzetek száma alapján sokkal jobban is elverhette volna ellenfelét.

Turzó József:

"Rosszul kezdtünk, és az egész első félidőben nem voltunk elég agresszívak, nem játszottunk elég gyorsan, pontosan. A második játékrészben aztán feljavult a teljesítményünk, és a percek múlásával végül bedaráltunk ellenfelünket. Megérdemeltük a győzelmet."

forrás - vaol.hu - Tóth Gábor
Kapcsolódó galéria
Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar