Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Magyar válogatott: Döntetlen a 2. mérkőzésen

2017.04.09.

Magyarország: Tóth Gyula - Bita László, Németh Péter, Horváth Norbert, Dávid Richárd
Cserék: Matkovics Gábor, Klacsák Bence, Trencsényi László, Rábl János, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán, Hosszú Ádám, Gál István
Edző: Sito Rivera

Bosznia-Hercegovina: Galicé – Pavlovic, S. Ivankovic, Markic, Aladzic
Cserék: Milanovic, Jokic, Pantic, Mulahmetovic, I. Ivanovic, Bevanda, Boskovic, Jelic
Edző: Boro Matan

Gólszerzők: Mulahmetović, Pavlović, ill. Horváth, Dróth

Futsalválogatottunk izgalmas, óriási csatát hozó mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a bosnyákokkal a két csapat bakui Eb-selejtezőjén.

A magyar futsalválogatott szombaton szoros meccset nyert meg az albánok ellen, a bosnyákok pedig szoros, 5-4-es vereséget szenvedtek a torna favoritjától, a házigazda azeriektől. Az előző napi teljesítmények alapján biztosra vehető volt, hogy egy újabb nehéz mérkőzés vár Sito Rivera együttesére, és az első félidő igazolta ezeket a várakozásokat. 

Óriási volt a küzdelem a pályán, minden egyes labdáért keményen meg kellett harcolniuk a játékosoknak. Az első húsz perc nem hozott gólt, de izgalomban, feszültségben nem volt hiány, mindkét oldalon sok helyzet adódott, nálunk Tóth Gyula több nagy bravúrt is bemutatott a kapuban, de a bosnyákok kapusának, Galicnak is jó párszor kellett nagyot védenie. Ha a két kapus már nem tudott hárítani, akkor a kapufák vették át a szerepüket, ebben a mutatóban mi voltunk a jobbak, négy-öt lövésünk után is kifelé pattant a kapufáról a labda. 

A szünetig nem született gól, a második játékrészt pedig mi kezdtük jobban, és a 2. percben Horváth Norbert egy szép akció végén megszerezte a vezetést (0-1). A bosnyákok rögtön rizikósabb játékra vállalkoztak, behozták a második számő kapusukat, aki támadásban egészen a mi térfelünkig húzódott föl, így emberelőnyben szövögette akcióit az ellenfél. A védekezésre azonban így kevesebb energia maradt, amit gyorsan sikerült kihasználnunk, Dróth Zoltán a 25. percben megduplázta az előnyünket (0-2). A bosnyákok továbbra is négy mezőnyjátékossal és egy kapussal támadtak, nyomás alatt tartották a kapunkat, de nagyszerűen védekeztünk, így az egész meccsen remekül védő Tóth Gyula kapuját egészen a 31. percig nem tudták bevenni. Ekkor viszont egy szerencsés góllal szépítettek, egy kapu mellé tartó lövésbe Mulahmetovic ért bele, róla pedig a hálóba pattant a labda (1-2). Óriási volt a feszültség a pályán, ezt jelzi, hogy egy vitatott esetnél Ivanovic reklamálásért piros lapot kapott, a kétperces emberelőnyt azonban nem tudtuk kihasználni. 

A bosnyákok ezzel szemben öt a négy elleni játékban gólt szereztek miután kiegészültek: a 38. percben Pavlovic értékesítette a ziccerig kijátszott lehetőséget (2-2). Támadtunk a győztes gólért az utolsó pillanatokig, de a labdaszerzésekből a bosnyákok előtt is adódott helyzet. A végső dudaszóig nem született meg a meccset eldöntő gól, 2-2-vel zárult a találkozó.

forrás: futsalhungary.hu


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar