Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Jó játékkal is "csak" a döntetlen sikerült

2017.05.23.

A felsőházi rájátszás 7. fordulójában az ezüstéremért küzdő Berettyóújfalu látogatott Szombathelyre. Nagy iramú, látványos mérkőzést játszottak egymással a felek, ahol a Haladás játékosai jól futsaloztak, küzdöttek és sok helyzetet alakítottak ki, amik viszont rendre ki is maradtak. A mérkőzés képe alapján a döntetlennel a vendégek lehettek boldogabbak. Még 3 mérkőzés van hátra a zöld-fehéreknek, amiből 2 hazai pályán lesz. A szombathelyiek már csak a szép évzárásban bízhatnak, hogy győzelmekkel zárják a szezont, mert a tabellán már feljebb nem léphetnek! 

Nagy lendülettel kezdtek a felek, mindkét csapat kitámadott, mindkét oldalon akadt helyzet. A percek múlásával sem változott a helyzet, nem bírtak egymással a felek, két egyenrangú csapat csatázott. Végül egy parádés támadás végén Hajmási talált be közelről. Az előnybe került hazaiak rohamoztak tovább - a vendégek mintha feszültnek tűntek volna, nemigen tudtak helyzetet kialakítani. A félidő vége viszont a Berettyóé volt, beszorult, sok labdát adott el a Haladás.

Fordulás után rögtön parázs lett a hangulat. Az igazán komoly helyzeteket a Haladás alakította ki - Mezei nagy formában védett. De aztán Sásdit is megtornáztatták a vendégek. Mindkét csapat nagyon harcolt, nagyon nyerni akart. A vendégek minden ütközés után látványosan szenvedtek a földön - aztán persze gyorsan meggyógyultak-, gyűltek a faultok, a sárgák hazai oldalon. Gálpedig egy váratlanul ellőtt labdával egyenlített - ehhez a gólhoz nem kellett helyzet. Izgalmas lett a hajrá. Az utolsó másodpercekben egymást érték a Haladás-helyzetek, ám kimaradtak a lehetőségek, megúszta a Berettyó, maradt a döntetlen. Az egy pontnak a vendégek örülhettek jobban.

Turzó József értékelése: 

„Ilyen háttérrel, amit eddig bemutattunk a felsőházban, büszke lehetek a csapatomra, játékban ugyanis sikerült felülmúlnunk a dobogóra pályázó Berettyót. Sajnálom, hogy nem sikerült még egy gólt bepréselnünk. Úgy érzem, hogy rászolgáltunk volna a győzelemre.”

forrás: vaol.hu – Tóth Gábor

 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar