Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Ismét a válogatottban egy Haladás játékos

2017.03.27.

A válogatott az EB selejtezőre készül, ami április 5-én kezdődik Azerbajdzsánban. A felkészülés 1 hétig tart Kecskeméten. Közben 2 edzőmérkőzést is játszik a nemzeti csapat a Japánok ellen. A keretbe Öreglaki Norbert is helyet kapott, ami nagy valószínűséggel azt is jelenti, hogy az EB selejtezőkön is részt vesz majd! Gratulálunk neki a behívóhoz!

Március 29-­én és március 31-­én válogatott mérkőzések helyszíne lesz Kecskemét: az Eb­selejtezőre készülő futsalválogatottunk Japánnal méri össze erejét a Messzi István Sportcsarnokban.

A Sito Rivera vezette futsalválogatott másfél évvel ezelőtt emlékezetes mérkőzésen biztosította be helyét a szerbiai Európa-­bajnokságra: a románok elleni play off debreceni visszavágójának utolsó másodpercében szerezte meg azt a gólt, amivel kijutott az Eb­-re.

A csapat most ismét Eb ­selejtezőre készül, Azerbajdzsánba, ahol a házigazdák mellett az albán és a bosnyák csapat lesz az ellenfele egy négyes tornán. A kvartett első helyezettje automatikus résztvevője a szlovéniai Eb-­nek, a másodikak pedig play off körben vesznek részt.

Az április 5­-én induló azerbajdzsáni túra előtt a magyar válogatott egy hétig Kecskeméten készül, és ez idő alatt két hivatalos mérkőzést is játszik a városban:március 29-­én (20.15 órától) és március 31-­én (20.00 órától) a japánokat fogadja a Messzi István Sportcsarnokban.

A japánokat magasan jegyzik futsalban, jelenleg a 16. helyen állnak a világranglistán (a magyar válogatott a 30. pozíciót foglalja el), és gyakori résztvevői a világbajnokságoknak.

Sito Rivera együttese ezen a két mérkőzésen már az azerbajdzsáni tornára tervezett taktikát gyakorolja, és a játékosoktól azt a teljesítményt várja el a szakmai stáb, amit néhány nappal később, az azerbajdzsáni tétmeccseken is, a találkozókon ennek megfelelően kemény csatára és látványos játékra van kilátás. Sajnos Dróth Zolit csapata, a Kairat nem engedte el ezekre a mérkőzésekre. A Japán elleni mérkőzésekre ingyenes a belépés.

A japánok ellen készülő magyar keret:

Kapusok:

Tóth Gyula (ETO FC Győr)
Matkovics Gábor (ETO FC Győr)
Alasztics Marcell (Bőny-Szavill)

Mezőnyjátékosok:

Klacsák Bence (Dunaújváros)
Komáromi Péter (Fradi Futsal)
Bita László (Dunakeszi Kinizsi)
Öreglaki Norbert (HaladásVSE)
Szeghy Szabolcs (Aramis SE)
Gál István (Berettyóújfalu)
Horváth Norbert (Dunaújváros)
Dávid Richárd (ETO FC Győr)
Rábl János (Berettyóújfalu)
Németh Péter (Dunaújváros)
Harnisch Ákos (ETO FC Győr)
Hosszú Ádám (Dunaújváros)

A mérkőzésről élő stream adásban számolunk majd be.

forrás: futsalhungary.hu


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar