Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Fájó vereség hazai pályán

2017.04.29.

Az NB I-es futsal bajnokság felsőházi rájátszásának 4. fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a Haladás. Hiába a jó játék és a sok kialakított ziccer a hazaiaktól, a védekezésre és kontrákra berendezkedő vendégek örülhettek a mérkőzés végén. A szombathelyiek szinte végigtámadták a találkozót, az eredmény is végig kiegyenlített volt, de a védekezésben elkövetett sok egyéni hiba miatt ma a Dunaújváros nyert! Köszönjük a kilátogató szurkolók buzdítását!

Gólszerző: Németh Péter 3

A Haladás nekiesett ellenfelének, de a Dunaferr nem ijedt meg, masszívan védekezett, szervezetten futballozott, igyekezett kontrákat vezetni. Pörgős meccset produkáltak a felek, a Haladásnál volt többet a labda. Gyűrték becsülettel ellenfelüket a zöld-fehérek, végül szögletből sikerült feltörni a reteszt (6. perc: 1-0). És lendületben, támadásban maradt a Haladás. De kontrából egyenlített a vendég, majd egy szabadrúgásvariációt is gólra váltott (9. perc: 1-2).

Időt kellett kérnie a hazai kispadnak. Fel is javult a szombathelyiek játéka, egyre több helyzetet dolgoztak ki. Németh Erik lökete a felső lécen csattant – komoly ziccereket rontott a Haladás, és Reveland is nagy formában védett. Jól jött a szünet a vendégeknek.

Nagy lendülettel nyitotta a Haladás a második félidőt, sorjáztak a hazai helyzetek. Végül Németh Péter fordult be védőjéről, és talált be másodszor is (23. perc: 2-2). Jól futballozott, rohamozott gőzerővel a házigazda. Az erős tempó egyébként okozott problémát a játékvezetőknek... A percek múlásával rendezte sorait a Dunaferr, futotta erő kontrákra is, egyszer a kapufa mentette meg a hazaiakat. Az újabb kontrát viszont már nem hibázta el a vendég, ismét átvette a vezetést (29. perc: 2-3). Nem  roppant meg a zöld-fehér gárda, támadásban maradt – ismét a kapufa sietett a dunaújvárosiak segítségére.

Németh Péter közeli, harmadik gólja viszont ismét az egyenlítést jelentette a hazaiaknak (32. perc: 3-3). De ekkor már nyílt volt a meccs, a vendégek ellentámadásaiban, pontrúgásaiban is ott volt a gól. Mindkét csapat a győzelemért harcolt. A hajrá viszont ismét a szombathelyieké volt, szorult a Dunaferr. De ismét, a játék képe alapján teljesen váratlanul, a Dunaújváros talált gólt – természetesen kontrából, egy labdavesztést büntetve (38. perc: 3-4). Rögtön vészkapusra váltott a házigazda. De kivédekezte, túlélte a nehéz pillanatokat a vendég, és megnyerte a meccset.

A Haladás jól futballozott, nem érdemelt vereséget – de mégis elbukott, elszenvedte negyedik vereségét a felsőházi rájátszásban. És ezzel vélhetően lemondhat dobogós álmairól.

Turzó József:

"Nagyon el vagyok keseredve. Hiába játszottunk jobban, mint ellenfelünk, hiába nőttünk taktikailag riválisunk fölé, mégis kikaptunk – magunkat vertünk meg. Olyan egyéni hibákat követtünk el, amit ilyen szinten büntetni szoktak..."

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar