Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

EB selejtező hétvégén

2017.04.05.

KIALAKULT A VÉGLEGES KERET, SZERDA ESTE IRÁNY BAKU

A magyar futsalválogatott szerdán éjszaka indul el Azerbajdzsánba, ahol április 8-án kezdi meg szereplését az Eb-selejtező tornán.

A Sito Rivera vezette válogatott szombaton, az albánok ellen kezdi meg szereplését a bakui tornán, másnap a bosnyákokkal mérkőzik meg, április 11-én pedig a házigazda azeriek ellen fejezi be a viadalt. A kvartett első helyezettje biztosan ott lesz a jövő évi, szlovéniai Európa-bajnokságon, a második helyezett pedig play off során harcolhatja ki az Eb-részvételt. 

A magyar válogatott március 26-án kezdte meg a közvetlen felkészülést a tornára, múlt héten két mérkőzést játszott Japán ellen, hétfőn pedig a szerbek elleni zártkapus, nemhivatalos edzőmeccsen lépett pályára. Ez utóbbi találkozón, a két szövetségi kapitány megállapodása alapján speciális szabályok szerint játszottak a csapatok, annak érdekében, hogy mindkét fél gyakorolni tudjon bizonyos játékelemeket. 

- Akárcsak a japánok elleni dupla mérkőzés, a szerbek elleni találkozó is kitűnően szolgálta a felkészülésünket, egy gyors, dinamikus csapat ellen hangolódhattunk a selejtezőkre. Ez volt az utolsó meccsünk az albánok elleni bakui nyitány előtt, ezért a legfontosabb taktikai elemek finomítását tűztük ki célul, valamint kiemelt hangsúlyt kapott a pontrúgások gyakorlása. A játékosok felkészültek az előttük álló feladatra, és bár most még érezhető egy kis fáradtság az intenzív edzések után, az utolsó napok a frissítés jegyében telnek, így szombaton remélhetőleg mindenki csúcsformában kezdi meg a tornát - nyilatkozta Sito Rivera, a válogatott szövetségi edzője. 

Az elmúlt napokban többen is kisebb sérüléssel bajlódtak, de Harnisch Ákos, Dávid Richárd, Rábl János, Komáromi Péter és Matkovics Gábor is rendbe jött az edzőtáborozás végére, így egyikük azerbajdzsáni szereplése sincs veszélyben. A Bakuba induló repülőgépre 13 játékos száll fel, míg Dróth Zoltán, aki klubkötelezettségei miatt kihagyta az összetartást, már Azerbajdzsánban csatlakozik a kerethez. 

A magyar válogatott Eb-selejtezős kerete: 

Kapusok: 

Tóth Gyula (Rába ETO)
Matkovics Gábor (Rába ETO)

Mezőnyjátékosok:

Trencsényi János (MVFC-Berettyóújfalu)
Klacsák Bence (Dunaferr DUE Renalpin FC)
Komáromi Péter (FTC Futsal Fisher-Klíma)
Bita László (Dunakeszi Kinizsi)
Gál István (MVFC-Berettyóújfalu)
Horváth Norbert (Dunaferr DUE Renalpin FC)
Dávid Richárd (ETO FC Győr)
Rábl János (MVFC-Berettyóújfalu)
Németh Péter (Dunaferr DUE Renalpin FC)
Harnisch Ákos (Rába ETO)
Hosszú Ádám (Dunaferr DUE Renalpin FC)
Dróth Zoltán (Kairat Almaty)

forrás: futsalhungary.hu


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar