Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

A Hali fél lábbal a Magyar Kupa döntőjében

2018.02.15.

A Hali fél lábbal a Magyar Kupa döntőjében

Swietelsky-Haladás VSE – ELTE-BEAC 10:2 (4:1)

Szerda este játszotta első mérkőzését a két párharcig tartó Magyar Kupa fordulóban a Haladás. A vendég csapat, az ELTE gárdája volt, akik az NB II-ben szerepelnek. A szombathelyieknek elég nagy játékoskerete lett az új igazolásoknak köszönhetően, így a rotáció eredményeként voltak hiányzók és van sérült játékos is a csapatnál. Ennek ellenére is nagy gólkülönbséggel, magabiztosan hozták a papírformát a vasi futsalosok. Az első lépés a Magyar Kupa Final Four-jához ezzel kipipálva, így a visszavágón már könnyű dolga lesz a fiúknak! Fél lábbal a Nyíregyházi döntőben a Haladás! Hajrá Hali

Gólszerzők: Andersson Santos 4, Michel Melo 3, Bencsik Roland, Péter Ábrahám, Horváth Péter,

 

A mérkőzésnek úgy vágott neki a Haladás, hogy az újonnan igazolt játékosa, Dróth Zoltán megsérült, így nem léphetett pályára. Hegyesi Zsolt is 2 hete sérüléssel bajlódik, a héten kezdi a teljes értékű munkát, így ő sem állt Turzó József rendelkezésére. Az új igazolásokkal kibővült a keret, így voltak akik, a rotáció miatt kényszerültek kimaradni a csapatból, Márkus Gábor, Vidák Balázs. Egy tehetséges fiatal, az NB III-as csapatunkban játszó Péter Ábrahám pedig helyet kapott a keretben.

A papírformának megfelelően a Haladás nekiesett ellenfelének, és gyorsan fel is törte a reteszt. A hazaiak rohamoztak tovább, ám sok hibával futballoztak, olykor talán kapkodtak is. Egy hibát pedig büntetett, egyenlített az ELTE. De gyorsan jött a második Santos-gól. Ám nem igazán tetszett a látvány a hazai szakmai stábnak, időt kért Turzó József. A folytatásban aztán egyértelműen átvette az irányítást a Haladás, gyakran alkalmazta a vészkapusjátékot – és jöttek a gólok is. A félidőben már hárommal vezettek a hazaiak.

A második félidőben pedig már azért hajtott a HVSE, hogy az első mérkőzésen eldöntse a párharc sorsát. Ennek megfelelően erős tempót diktált, sokat futott. Ennek ellenére egy kontrából szépített a vendég (23. perc: 4-2). Santos azonban nagyon élvezte a játékot, a hazaiak brazilja termelte a gólokat, szép csendesen kezdte növelni előnyét a Haladás (30. perc: 6-2). A folytatásban már csak a különbség mértéke volt kérdéses – elfáradt, és lélekben talán fel is adta az ellenfél. Végül az „edzőmeccset” biztosan húzta be a zöld-fehér gárda – a jövő szerdai visszavágó már csak formalitás.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar