Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

2. a Magyar válogatott

2017.04.12.

A magyar futsalválogatott az első félidőben még vezetett is az azeriek ellen, de a brazilokkal teletűzdelt hazaiak fordítottak, és végül magabiztosan megnyerték a két csapat bakui Eb-selejtezőjét. A mieink ősszel pótselejtezőn harcolhatják ki az Eb-részvételt.

Úgy tűnt, az utolsó pillanatig izgulni kell majd azért, hogy a magyar futsalválogatott legalább pótselejtezőre feljogosító helyen végezzen a bakui Eb-selejtező tornán, de az albánok váratlan szívességet tettek a mieinknek kedden délután: 6-6-os döntetlent játszottak Bosznia-Hercegovina ellen, így már a kedd esti, Azerbajdzsán elleni meccs előtt biztossá vált, hogy legrosszabb esetben is a második helyen zárjuk a tornát. Ezzel természetesen nem vált tét nélkülivé az azeriek elleni meccs, hiszen az esélyünk még megvolt az automatikus Eb-részvételt érő első hely megszerzésére is. Ehhez viszont mindenképpen nyerni kellett volna a honosított brazilokkal teletűzdelt hazaiak ellen, ők ugyanis Albániát (5-0) és Boszniát (5-4) is legyőzték eddigi két meccsünkön, míg mi az albánok 4-3-as legyőzése után 2-2-re végeztünk a bosnyákok ellen. 

A meccs előtt a 100. válogatottságát ünneplő Dróth Zoltánt köszöntötték, a Kairat Almati légiósa Drucskó Zoltántól, az MLSZ Futsal Bizottságának elnökétől vette át a szövetség ajándékát. 

Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, már a 2. percben vezetést szereztünk: Dróth Zoltán bombája után a labda a kapufáról az azeri kapus hátára, onnan a hálóba pattant. Az azeriek igyekeztek gyorsan válaszolni, de jól védekeztünk a meccs ezen periódusában, és bár voltak ígéretes lövéseik a hazaiaknak, sokáig tartottuk a vezetést. A 11. percben nem tudtuk elkerülni a kapott gólt, az azeriek egyik brazilja, Bolinha vette be a kapunkat. A szünet előtt egy másik brazil játékos Eduardo is eredményes volt, így azeri vezetéssel zárult a játékrész. 

A második félidő elején támadásban öt a négy elleni játékra váltottunk, de egy labdavesztést követően Tóth Gyula már nem tudott visszaérni a kispadról, egy újabb brazil, Fineo a léc alá lőtt. A 24. percben egy bombagóllal növelték előnyüket a hazaiak, Baghirov ágyúzott a léc alá, 4-1-re alakítva az állást. A folytatás is a hazaiaké volt, brazil sztárjátékosaik nagyszerű egyéni teljesítményével tovább növelték előnyüket, és Fineo második találatával, valamint Alayev góljával állították be az 1-6-os végeredményt. 

Az azeriek kilenc ponttal a csoport élén végeztek, és résztvevői lesznek a szlovéniai Eb-nek, a mieink a második helyen zárták a viadalt, így ősszel pótselejtező vár a mieinkre, ennek sorsolását július elején tartják. 

Magyarország-Azerbajdzsán 1-6 (1-2)

Magyarország: Tóth Gyula - Klacsák Bence, Komáromi Péter, Horváth Norbert, Dróth Zoltán
Cserék: Matkovics Gábor, Dávid Richárd, Németh Péter, Trencsényi János, Rábl János, Harnisch Ákos, Hosszú Ádám, Gál István, Bita László
Edző: Sito Rivera

forrás: futsalhungary.hu


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar